ΣΤ
Σάββατο 13:30 - 14:30
-
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Προετοιμασία για μία επόμενη κρίση: Εμπειρίες και διδάγματα από πρόσφατες κρίσεις

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στο τραπέζι αυτό, υπό τον συντονισμό του Σωτήρη Τσιόδρα, θα συζητηθούν τα διδάγματα από την πρόσφατη πανδημία COVID-19, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για προετοιμασία για μία ενδεχόμενη νέα κρίση. Η Κασσιανή Γκολφινοπούλου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας θα αναφερθεί στα διδάγματα από την επιτήρηση των λοιμωδών νοσημάτων. Ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης θα μιλήσει για το εθνικό σύστημα υγείας, τις πολιτικές δημόσιας υγείας και το δημογραφικό υπό το πρίσμα της πανδημίας και ο κ. Δημήτρης Παρασκευής θα μιλήσει για εμπειρίες και διδάγματα από την πρόσφατη πανδημία και την προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες.

Ομιλητές: Κασσιανή Γκολφινοπούλου, Γκίκας Μαγιορκίνης, Δημήτρης Παρασκευής

Συντονισμός: Σωτήρης Τσιόδρας

 

Ομιλητές

Νοσηλεύτρια ΠΕ, MPH, PhD | Προϊσταμένη Τμήματος Συντονισμού Συστημάτων Επιτήρησης, Διεύθυνση Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

«Ομιλήτρια»

Αναπληρωτής Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, Ε.Κ.Π.Α.

«Ομιλητής»

Καθηγητής Επιδημιολογίας - Προληπτικής Ιατρικής, Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, Ε.Κ.Π.Α.

«Ομιλητής»

Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας, Ιατρική Σχολή, Ε.Κ.Π.Α. | Επικεφαλής Επιστήμονας, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

«Συντονισμός»