AA
Παρασκευή 11:30 - 12:00
-
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «Γ. ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ»

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ V

ePosters V

Συντονισμός: Μαρία Σιουμάλα, Κωνσταντίνος Κεσανόπουλος

ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ [ΑΑ52]

Φανή Παπαδημητρίου1, Αρετή Τσόγκα2

 

1Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

2Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ [ΑΑ53, ΑΑ57]

Βασιλική-Αθηνά Τυρολόγου, Ιωάννης Τ. Παπαδάς

 

Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

Πηνελόπη Σωτηροπούλου1, Ροδία Στούκα2, Ασπασία Γούλα3, Γεώργιος Πιερράκος3

 

1Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

2Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, Αθήνα, Ελλάδα

3Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ [ΑΑ54-ΑΑ56]

Αντώνιος Ρούσσος1,2, Χρυσούλα Διολή2, Ελένη Λιβανού1, Πολυξένη Παπάζογλου1, Μαγδαληνή-Ραφαέλλα Τσεπέρκα1, Εμμανουήλ Φλεμετάκης1, Χρυσάνθη Βογιατζάκη2, Δημήτριος Σκληρός1

 

1Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Βιοτεχνολογίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

2Εργαστήριο Μοριακής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

Ιωάννης Ματαράς1, Λάζαρος Τσουκαλάς2,4, Παναγιώτα Γκοτζαμάνη2, Μαρία Μιχαλακέλλη1, Ελευθερία Πάλλα3, Ειρήνη Ιατρουδέλλη1, Ευδοκία Βασσάλου4, Κωνσταντίνος Μ. Βασάλος2

 

1Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο», Βόρειο Αιγαίο, Ελλάδα

2Βιοπαθολογικό Τμήμα, Βιοχημικό-Βιοπαθολογικό Τμήμα, Γ.Ν. Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων», Αθήνα, Ελλάδα

3Βιοχημικό-Βιοπαθολογικό Τμήμα, Γ.Ν. Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων», Αθήνα, Ελλάδα

4Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα

Στεφανία Κουτρούλη, Κατερίνα Πυροβόλου, Σπυρίδων Κοντελές, Ανθιμία Μπατρίνου

 

Εργαστήριο Μικροβιολογίας Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα, Ελλάδα